We weten we dat het beheren van een netwerk tijdconsumerend en arbeidsintensief kan zijn wanneer je een eigen zaak moet runnen. Daarom biedt Telenet u de optie om gebruik te maken van Managed WiFi.

Geniet van ons supersnel internet met betrouwbare en beveiligde WiFi, geleverd door de laatst nieuwe beschikbare technologie. Jijzelf hoeft niets te doen, of slechts gedeeltelijk indien gewenst. Wij houden alles in de gaten, 24/7.

Of je nu een koffiezaak of een kantoor te runnen hebt: wij zorgen ervoor dat jij, jouw medewerkers en jouw klanten steeds het snelste netwerk ter beschikking hebben. 

Beyond Wi-Fi door Telenet Business

  • Eenvoudige installatie: Wij komen ter plaatse, doen een site survey en voorzien jou van alle hardware.
  • Veilig, betrouwbaar en op maat: Snelle en stabiele WiFi voor jou, jouw medewerkers en jouw klanten. Bovendien voorzien we je ook van de laatste nieuwe hardware.
  • Pay per Use model: Geniet van een voordelig model waarbij je alles kan leasen. Voorspelbaar, goedkoop en fiscaal voordelig.
  • 24/7 Service: Wij runnen het netwerk voor jou (of samen met jou) en staan dag en nacht klaar voor al jouw vragen te behandelen. 

Ken je het gevoel?

Hou je kantoor in topconditie

Optimaliseer de prestaties van je kantoor en zorg ervoor dat jij en jouw medewerkers ten alle tijde aan topsnelheid kunnen presteren, tot 500Mbps!

Altijd het beste bereik, met ons 24/7 op standby, bovendien kan je via het online portaal al jouw instellingen voor alle vestigingen aanpassen.Verder leggen we ook alles vast in een Service Level Agreement (SLA). Géén verrassingen!

Flexibiliteit voor al jouw medewerkers

Dankzij Beyond Wi-Fi kan je zelf verschillende gebruikersprofielen definiëren en beheren. Zo loopt het dataverkeer van je bezoekers volledig gescheiden van jouw intern netwerk.

Jij werkt, wij doen de rest

We zijn 24/7 beschikbaar en houden je netwerk in het oog voor jou. Bovendien zorgen we ervoor dat we proactief mogelijke problemen oplossen.

We groeien allemaal, dus ook jouw wifi!

Wordt je bedrijf groter? Geen zorgen, dankzij Beyond Wi-Fi groeit je infrastructuur mee. Zo ben je steeds voorzien van een oplossing op maat met de laatste nieuwe technologie!

Overtref je gasten hun verwachtingen

Tegenwoordig verwachten gasten en klanten steeds meer van hun horeca-ervaringen. Dankzij de technologische vooruitgang hebben ze steeds meer toegang tot de laatste nieuwe technologie. 

Dit zorgt ervoor dat deze apparaten vaak een zware tol kunnen eisen op je netwerk. Telenet Beyond Wi-Fi zorgt voor een netwerk op maat, met de nodige beveiliging en monitoring voor jouw zaak.

Snel en veilig surfen

Zorg voor de optimale klantenervaring door snel en betrouwbare wifi aan te bieden, zonder enig probleem. Wij zorgen voor een Wifi ervaring op maat!

Inloggen zonder problemen

Het wifi-wachtwoord afprinten en ophangen in jouw zaak? Dat is verleden tijd. Dankzij je eigen loginportaal bespaar je tijd en krijg je interactie met je klanten. Laat je pagina liken om toegang te krijgen tot het netwerk!

Klantenstatistieken? Zeker!

Leer hoe succesvol jouw zaak is door de verzamelde statistieken. Zo leer je hoeveel bezoekers je krijgt, hoelang ze blijven en of ze terugkomen.

Cookie preferences